Podjetje za raziskave in razvoj

Cilj podjetja je uporaba in vpeljava visoke tehnologije v procesu razvoja izdelka. Uvrščamo se med visokotehnološka podjetja, kar pomeni, da delujemo na specifičnih trgih oziroma področjih uporabe. Kot rezultat tega so razvite edinstvene naprave za namene sledenja plovil, uporabe v medicini, zemeljske antenske postaje in mnoge druge.
Ker pa smo na trgu zaznali pomanjkanje kvalitetnih uslug razvoja in zaradi zahtev naših strank, smo se odločili ponuditi naše storitvene usluge razvoja na trgu.


ANTENSKI SISTEMI

Zemeljske antenske postaje za sledenje satelitom z geometrijo AZ/EL in X/Y. Merjenje smernih diagramov in dobitka antene z možnostjo nadgradnje drugih antenskih merilnih postaj.

Preberite več

STORITVE IN SVETOVANJE

Imate idejo za produkt pa ne veste kako nadaljevati? Pridite in pomagali vam bomo razviti idejo do delujočega produkta. 

Preberite več

SLEDENJE

Rešitve za sledenje v pomorskem prometu, ki ustrezaju LRIT in VMS EU zakonodaji. Nadgradnja sledenja v cestnem prometu z aktivnim beleženjem podatkov na CAN vodilu in mnoge druge prilagojene "customized" rešitve.

Preberite več

REŠITVE PO MERI

Izdelava in nadgradnja produkta po željah in specifikacijah stranke. Področja z izkušnjami so industrija, medicina, antenski sistemi s strojno in programsko podporo in poglobljenim znanjem Linux operacijskega sistema in gonilnikov.

Preberite več